Beoordelingen van La Cubanita Nijmegen

Recente recensies van La Cubanita Nijmegen

4 sterren na 62 reviews

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten! Goeie porties. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was gewoon prima, maar niet super lekker en voor herhaling vatbaar. Verder wel snel geleverd en alles was nog lekker warm. En goede service.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben al een aantal keren naar tevredenheid bij jullie gegeten en ook afgehaald, maar we waren vandaag minder tevreden, vooral over de koude box. Daarin zat meloen met ham terwijl we tomaat-mozzerella besteld hadden. Ook hadden we 2 keer toast met zalm, waarbij de toast echt oud smaakte. Daarnaast hadden we 3 porties aardappels wat normaal gesproken genoeg is maar nu echt weinig.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere tapaschotels en extra service door eerder dan 16:00 uur de bestelling gereed te hebben. Hierdoor kon onze collega mooi om 16u aansluiten bij onze virtuele tapasborrel: TOP!!!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

blij verrast dat we ook zo in deze tijd lekker thuis kunnen genieten van tapas, makklijk te bestellen en snel opgehaald

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker, maar veel was lauw/koud. Helaas was 1 van de drie carpaccio’s ook erg verkleurd hard en niet eetbaar. Verder hebben we lekker gegeten van de bestelde dingetjes.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk. Alleen jammer dat er op de site staat dat er carpaccio gekozen kan worden, maar vervolgens in het keuzemenu geen carpaccio kan worden gekozen.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteravond tapas besteld bij Cubanita. Op afgesproken tijdstip was alles klaar en kon ik het oppikken en snel naar huis om lekker te eten. Gezellig tafel gedekt, wijntje erbij en leek wel uit eten waarbij je restaurants beetje steunt. Kwaliteit was goed alhoewel natuurlijk sommige onderdeleneerder waren klaargemaakt en warm gehouden maar was voor ons geen probleem.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten hadden warmer gemogen (we zaten binnen 5 minuten aan tafel) en zowel de tapenade als de extra aioli die wel besteld waren misten.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten, vlees, vis, vega. Goede service. Wij komen zeker terug!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk gegeten!

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was goed verzorgd, op tijd klaar en prijs kwaliteit klopt

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren goed warm. Helaas was de Aioli (ondanks extra bakje) wel erg weinig voor het brood. Daarnaast miste er een sausje, was onduidelijk bij welke kroketjes het sausje nu hoorde (tevens ook te weinig). Mais was enorm zout en miste de boter.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hrt eten was wat vet.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel klaar!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker maar ook weinig eten voor wat je er voor betaald.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kleine kaart, met weinig vegetarische opties. Maar de gerechten die ik heb gekozen, smaakten heerlijk! Ik verwachtte aanvankelijk dat de 4 á 5 gerechten per schotel misschien net niet genoeg zouden zijn, maar het was meer dan genoeg en ook nog eens erg lekker... het zorgde voor een gezellige avond!!! Bedankt

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de corona tapas afgehaald bij La Cubanita. Het eten was weer heerlijk alleen jammer van de verpakking. Omdat wij nog een minuutje of 15 moeten rijden voordat wij thuis waren was het eten erg afgekoeld. Is natuurlijk logisch en verwacht. Wij hadden verwacht dat het eten in aluminium verpakt zou zijn zodat het warmer zou blijven of dat wij het zo in bijvoorbeeld onze oven of magnetron konden opwarmen. Verder top

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker en ruim voldoende. Was goed warm bij afhalen, maar omdat het voor ons nog zo'n 20 min rijden was naar huis thuis nog even in de oven gedaan. Alles smaakte prima en de sausjes netjes gelabeld erbij in aparte bakjes. Gaan we zeker nog eens doen.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten. Bestelling goed afgehandeld.

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het eten van la Cubanita altijd lekker in een van jullie restaurants, maar dat kwam helaas niet terug in onze afhaal maaltijd. Eigenlijk alles was koud, en nee, we hadden geen koude tapas besteld ;) de aardappeltjes en zoete aardappelfrietjes waren erg slap van waarschijnlijk lang in de bakjes zitten. Toen we echter aankwamen op de tijd dat we hadden doorgegeven dat we het kwamen afhalen, was het eten nog niet klaar en hadden wij de verwachting dat het nog vers klaar gemaakt moest worden. Wel kregen we een gratis drankje voor het lange wachten. Dat was netjes geregeld. De volgende keer komen we gewoon weer ik een van de restaurants eten, want dat bevalt toch 10x beter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De eerste keer dat we hebben thuistapas gehaald hebben was het gewoon lekker maar echt te zuinig met saus bv de honingmoster veel te weinig!! Twee de keer kwam ik aan bij het bedrijf staan er allemaal jongelui binnen muziek mega had helemaal geen onthaal en staan daar over privézaken te praten nou dat wil je niet horen Toen het klaar was was hij het brood en de te zuinige sausjes enz vergeten En toen we thuis kwamen was alles koud Wij gaan de volgende keer ergens anders heen

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Zou alleen graag wat meer vis en groentegerechten op het afhaalmenu zien staan.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij komen uit arnhem (waar wij vaste gasten zijn)en reden speciaal voor la cubanita naar nijmegen omdat in arnhem niet af te halen valt. Helaas was dat een enorme domper. Om te beginnen begon het al met een extra half uur te wachten ivm een stroomuitval. (Kan gebeuren,maar meer dan 1 uur uiteindelijk?? Wij hadden om 16:45 besteld en kregen onze bestelling om 18:00). De carpaccio die je op een kartonnen bordje meekrijgt en wanneer je het op wil eten (wij hebben het direct gegeten voor de deur,op de parkeerplaats) hardstikke droog is omdat al het vocht eruit getrokken is. Bij de garnalen die wij hebben besteld zat nog veel vocht wat op het moment van losmaken al overgelopen was naar de andere 2 gerechtjes (tapasbord met 2x garnalen,2x kroketjes) die waren daardoor nat en soppig geworden. Zo jammer! Ik vond het 1 grote flop. Ook betaal je gewoon de volle pond en verwacht je de porties die je krijgt bij la cubanita zelf maar je krijgt niet eens de helft. (Zet dat op de site erb

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Een aanrader! Je kon het snel ophalen en het eten was nog warm. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Er zat alleen geen wegwerpbestek bij.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met de familie. Smaakte goed en hadden meer dan genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben een vaste klant bij la cubanita nijmegen en snap dat vanwege corona alles anders gaat (merk ik met mijn werk ook, want werk zelf in de ook in de horeca). Maar carpaccio geven die woensdag gemaakt is, vind ik niet kunnen. Er zat een gele woensdag sticker op beide carpaccios die ik besteld had. De ene was licht uitgedroogd en de ander begon te verkleuren. Ook de saus was niet zo glad als normaal en was flink dikker geworden. Ik HOU van jullie carpaccio, maar hierdoor was de smaak niet zoals het normaal was. Ik vond dit erg jammer, want het is normaal gesproken mijn favoriete gerecht bij jullie. De rest was prima, maar weet niet of ik nu nog carpaccio de volgende keer ga bestellen. Ik ben fan van jullie restaurant dus wil dit niet als klacht sturen, maar meer als opmerking en vragen waarom jullie iets van 1 dag oud meegeven i.p.v. vers. Ik vond t zonde van de 7 euro die voor de carpaccio betaald is.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gister genoten van jullie tapas. Met een reistijd vn 20 minuten was alles nog lekker op temperatuur. Mijn complimenten. Dit is een lekker alternatief, maar we zullen nog meer genieten als we weer bij jullie kunnen komen eten.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was alsof het voor de tweede keer opgebakken was. We hebben er werkelijk waar de hele avond last van gehad..4 tapas in een zwart bakje gemikt, zonder enige vorm van presentatie. Echt jammer, wij willen de locale Horeca graag helpen in deze tijd door vaker eten te bestellen.. Wanneer je dan voor 12.50 zo’n nare bak met eten krijgt dan bestel ik volgende keer liever bij Cafetaria Dwars (aan de overkant). Jammer, gemiste kans en werkelijk waar onbegrijpelijk. Tot slot... toen we arriveerden om de bestelling op te halen, werden we opgewacht door 2 medewerkers die bij de voordeur stonden te roken en.hun peuken uitdrukten op een van de slordig opgestapelde tafels die op het terras stonden. Al met al een smerig en onhygiënisch niet gastwaardig aanzicht...

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was op tijd klaar en van goede kwaliteit!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond de hoeveelheid erg tegenvallen. Heb toch voor 30 euro besteld en in het bakje zaten wel geteld 6 kleine krieltjes en 6 doorgebakken gamba's. De maïs was waterig en niet knapperig. Ik wilde de horeca graag helpen door eten af te halen. Helaas viel dit bij jullie toch een beetje tegen :( Ik zal sommige hoeveelheden iets verruimen zodat mensen geen bakje openmaken en denken: ' Oei, dat is bijna niks.'

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker en goed geregeld. 👍

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Tapas.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Redelijk slecht eten (o.a. veel zout), best duur, geen aanrader

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Site om te bestellen ging maar niet open, maar uiteindelijk werkte het prima. Ter plekke keurig geholpen. Heerlijke tapas en blijkbaar goed getimed klaargemaakt want ze kwamen prima vers, krokant en warm op tafel!

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld, 18.00 uur bestelling ophalen. Netjes om 18.00 uur bij het restaurant. 5 klanten in het restaurant. Wordt niet gereageerd op belletje, muziek staat te hard. Alle klanten hebben eten besteld rond 18.00 uur. Als er eindelijk iemand uit de keuken komt, wordt er heel onverschillig gereageerd op het feit dat iedereen aan het wachten is. we hebben 20 minuten moeten wachten. We krijgen de bestelling mee zonder enige excuses voor het wachten. Thuis blijkt ook nog eens de helft van het eten niet meer echt warm.... Dit was een keer en nooit meer.

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De schalen waren super lekker en meer dan genoeg. Alles was nog goed warm toen we thuis kwamen! Het stokbrood was soms wat aan de harde kant. Maar verder top!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals altijd, voldoende sausjes bijgesloten. Was al wel wat afgekoeld omdat we wat verder weg wonen, maar omdat alles in verschillende plastic verpakkingen zat was het lastig om het weer op te warmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Moest om 18.00 ophalen, maar toen nog 20 min wachten. Thuis bleek 2 ipv 3 schotels in tas te zitten. Weer terug voor de koude schotel, waardoor re s t inmiddels afkoelde. Vond het erg flauw, weinig kruiden of pit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Koude en Slappe frietjes, koude gehaktballen en de kip met honing had wel erg weinig honing. Kaaskroketjes waren wel erg lekker, net als de cheesecake hoewel dat wel een erg klein stukje was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Opgehaald met de fiets, maar toch nog goed heet bij thuiskomst. Prima gegeten voor relatief weinig geld

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima, jammer dat ik 25 minuten heb moeten wachten terwijl je een afhaaltijd afspreekt. Brood mag wat meer zijn.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Matige kwaliteit, het was leuk om lokale ondernemers te kunnen steunen in deze moeilijke tijden, maar ik kan zelf lekkerder koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was super op de aardapprlfrietjes na. Deze waren zwart en slap. Heb beide porties weg kunnen gooien. Miss een tip na het bakken in een plasticbakje met alleen een papieren zakje dan blijven ze knapperig. En ik miste de sangria bij besteding boven de 25, -

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker. Alleen misschien iets vinden zodat de warme hapjes warmer blijven

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Samen met mijn dochter heerlijk en gezellig gegeten. We hopen dat jullie op deze manier meer mensen blij kunnen maken. Ga zo door jongens!! (En meiden natuurlijk😉)

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het eten niet lekker. De frieten waren slap, de gehaktballetjes sponzig, en de gefrituurde vis, was veel frituur en weinig vis. Verder was het eten helemaal koud.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was goed maar helaas was niet alles warm ..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden voor 140 euro eten besteld. Bij één van de bestellingen zat een gerecht er niet bij terwijl we er nog expliciet naar vroegen. Ook vonden wij het jammer dat de kip met honingmosterdsaus was vervangen door een portie kipnuggets. Dat stond nergens vermeld en als we dat hadden geweten, hadden we het waarschijnlijk niet besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg weinig voor wat je ervoor betaald.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik moest een half uur wachten voordat ik mijn bestelling mee kreeg. Het kwam mooi in tasjes. Ik kreeg het advies om deze recht te houden met hengsel aan de zijkant. Fijne tip, maar met 2 van die tasjes op de fiets is niet heel erg handig. Het warme eten (spareribs, gamba’s) was thuis niet erg warm meer. Terwijl ik nog geen 5 minuten hoefde te fietsen. De garnalen- en kaas kroketten waren thuis nog prima op temperatuur. De koude mix was prima.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten Goede service Vriendelijk personeel Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas voldeed de bestelling niet aan onze verwachtingen. Geen sauzen bij de gerechten. De kwaliteit was erg matig. Ook belachelijk dat er €3,50 wordt gevraagd voor twee kleine stukjes brood.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lang wachten en bijna koud eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas zat er 1 box niet bij, die werd later nog geleverd met extra brood. Helaas was het eten van die box niet warm meer. Verders waren de andere boxen goed en lekker

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heel lekker! We kwamen afhalen en t was jammer dat er niet gecommuniceerd werd over t feit dat we 45 min moesten wachten, er liep iemand gestrest rond. Gewoon even communiceren scheelt al veel! Eventueel drankje aanbieden. Het kan zo makkelijk zijn!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Had de ophaaltijd om 18:30 uur gezet, maar bij aankomst bleek al gauw dat alle bestellingen verdwenen waren. Op zich werd dit snel opgelost, want iets na 18:45 uur liep ik de zaak weer uit. Dus dat was positief. Wat minder positief was, was dat bij thuiskomst bleek dat er een gerecht ontbrak en dat de warme tapas niet heel warm meer waren. Na 7 keer bellen (niemand nam de telefoon op) kreeg ik om 20:40 uur eindelijk iemand aan de telefoon. Het ontbrekende gerecht kwamen ze wel brengen na 21:00 uur, maar goed. Al met al moeizaam. Natuurlijk begrip voor de lastige situatie, maar toch jammer!

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij begrepen dat gisteren de eerste keer was voor La Cubanita met bezorgen en afhalen en er dingen fout kunnen gaan. Echter, wij hebben 1,5 uur op ons eten moeten wachten bij het afhalen omdat er eerst van alles mis was gegaan bij de organisatie, daarna was het aan de verkeerde mensen meegegeven en tot slot hadden ze een deel van de bestelde producten niet meer en waren ze de sausjes vergeten. Enige pluspunt was de werkneemster die vriendelijk bleef en haar best deed.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toen we zagen dat je nu ook bij La Cubanita kunt afhalen werden we erg enthousiast om tapas te eten voor de verjaardag van mijn vriend, maar de uitvoering hiervan was erg teleurstellend. We hebben bijna een uur buiten gewacht op onze bestelling, terwijl we er op de afgesproken tijd waren en niet het idee hadden dat het druk was. Een paar Deliveroo bezorgers om ons heen hadden hun bestelling na een half uur wachten geannuleerd en waren weggegaan. Uiteindelijk was het eten goed, maar dit heeft wel een domper bezorgd op onze avond..